Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و رئیس کارگروه مد و لباس فجر، در گفت و گوی تلفنی با رادیو فرهنگ، در خصوص یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس گفت: کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، متشکل از نمایندگان بخش خصوصی و دستگاه‌های دولتی، وظیفه اصلی اش ساماندهی نظام طراحی، تولید و توزیع بر اساس بایسته‌های فرهنگ و سبک پوشش ایرانی اسلامی است که اگرچه در این ۱۰-۱۵ سال، اتفاق‌های خیلی خوبی رخ داده است، ولی جشنواره‌ای در تراز مصرف فرهنگی صد در صدی مردم ایران و امری به عنوان عامل اقتدار و قدرت فرهنگی ما مخصوصاً با اقوامی که داریم، نبوده و هنوز نتوانسته است در تراز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاووس زرین نماد اعتلای مد و پوشاک ایرانی اسلامی

به گفته امامی، جشنواره با تحول زیادی و با تأخیر پنج ماهه در همین ماه (تیر)، یعنی همزمان با روز عفاف و حجاب برگزار  می‌شود و در هشت رشته فراخوان داده شده است که هفته آینده، یعنی از ۱۸ تا ۲۴تیرماه، آثار برگزیدگان این رشته‌ها در برج میلاد تهران به نمایش گذاشته می‌شود و داوری‌ها به نتیجه می‌رسد و سپس، در تاریخ ۲۴ تیرماه، طاووس زرین یا نماد اعتلای مد و پوشاک ایرانی اسلامی، به عنوان جایزه ملی و منطقه‌ای ارزش ساز، به هنرمندان بزرگ و همچنین مهارت جویان اهدا تقدیم خواهد شد.

امامی گفت: این جشنواره دارای دو بخش مهارت جویی و حرفه‌ای است و طبعاً در هفته آینده، برنامه‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی بسیار متنوعی نیز به جشنواره اضافه خواهند شد که شامل موسیقی، نمایش و مسابقه‌ها در حوزه‌های فرهنگ و سواد پوشاک، آراستگی، پژوهش همایش علمی بسیار بزرگ در محل برج میلاد است که از همکاری خوب دوستانمان در شهرداری تهران برای این همایش تشکر می‌کنیم.

مسابقه زنده لباس در محوطه باز برج میلاد

گفتنی است که این همایش علمی، یک همایش بین المللی است و روز ۲۱ تیرماه برگزار می‌شود و عصر‌ها همزمان، در محوطه باز برج میلاد تهران، رویداد‌های فرهنگی بسیار خوبی با موضوع فرهنگ پوشاک و سبک پوشش و هنر طراحی لباس و همچنین مسابقه زنده‌ی لباس برگزار می‌شود.

رئیس کارگروه مد و لباس گفت: هفته آینده، به طور همزمان، حدود ۵۰ رویداد متنوع در محیط‌های دیگر شهر تهران خواهیم داشت و اتفاق مهم دیگر این است که استان‌ها در بخش غیر رقابتی، مشارکت جدی دارند. البته این بخش را از لحاظ زمانی در دوم مرداد خواهیم داشت و ما در ۵ هزار متر مربع در نمایشگاه بین المللی تهران، شاهد ظرفیت‌ها و آخرین دستاورد‌ها و تولیدات پوشاک ایرانی اسلامی استان‌ها خواهیم بود و نمایندگانی هم از کشور‌های جهان اسلام و علاقه‌مند داریم  و زنجیره تأمین مد و لباس، از طراحی و آموزش گرفته تا حتی سکوی فروش مجازی و صادرات، غرفه‌هایی دارند.

۲۴ تیر اختتامیه جشنواره مد و لباس فجر

به گفته امامی، افرادی که می‌خواهند بدانند ظرفیت کشور در حوزه فرهنگ مد و لباس کشور چقدر است و ارتقای آن چه افقی دارد؟ می‌توانند از دوم تا پنجم مردادماه، هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ بعد از ظهر، در نمایشگاه بین المللی تهران حضور پیدا کنند و هفته آینده، در گالری برج میلاد، اکران آثار برگزیده خواهد بود و جمعه هفته آینده، ۲۴ تیرماه اختتامیه جشنواره مد و لباس فجر به عنوان رویدادی بسیار بزرگ است.

او گفت: امیدواریم که این رویداد بتواند در منطقه، مورد توجه حوزه‌های طراحی لباس و تولید قرار بگیرد و از این طریق بتوانیم برای بخشی از مشکلات تولید و قیمت تمام شده پوشاک، با  کمک بخش خصوصی به ویژه اصناف و  فعالیت‌های مختلفی که در کارگروه انجام می‌شود، تدابیری بیندیشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه فرهنگ مد و لباس لباس فجر گالری برج میلاد جشنواره بین المللی مد و لباس ایرانی اسلامی مد و لباس فجر بین المللی هفته آینده برج میلاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ستاد خبری بیست و یکمین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، در متن پیام فرهاد قائمیان آمده است:

«هنر» درهمیشه تاریخ با وجود تفاوت‌های فراوان و تنوع قومیت‌ها همواره در قالب یک رسانه جریان ساز و جهانی، بیانگر احساس و اندیشه ای بوده که بدون توجه به مرزهای جغرافیایی ، توانسته با جوامع و تمدن های مختلف ارتباط برقرارکرده و آنها را تحت نفوذ خود قرار دهد. رسانه ای که با تمام ابزارها و توانمندی هایش تغییرات شگرفی را در زیست انسان ها ایجاد کرده که تمرکز و پرداخت به این تغییرات فرهنگی و اجتماعی دربرگیرنده ابعاد مختلف و تامل برانگیزی است. تغییراتی که اکنون به واسطه برخی بدخواهی‌ها و کج اندیشی‌های تمامیت خواهانه فرهنگ بیگانه و مهاجمی که شکوفایی و بالندگی فرهنگ و هنر تمدن های بزرگ و دارای ریشه را نشانه رفته، تبدیل به اصلی ترین سلاح موثر برای مبارزه شده است.

مبارزه‌ای تمام عیار که بخش اعظمی از آن متوجه فرهنگ و هنر کشورهای اسلامی به ویژه سرزمین ایران با پیشینه‌ای بسیار ارزشمند مبتنی برآموزه های الهی و عرفانی بوده وبه پشتوانه سیره و روش ائمه اطهار(ع) پیام‌آور راستین هنر متعهد است. هنری که رسالتی عظیم برای انتقال مفاهیم انسانی به دنیای معاصر دارد و می‌بایست روشن کننده مسیری باشد که به واسطه رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسان دوستانه، صلح طلبانه و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) ایفا کند.

و اکنون جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با عبوراز یک مسیر پرافتخار بیست ساله در قالب جشنواره ها و رویدادهای موثرتلاش کرده تا با توجه به ظرفیت ها و امکانات محدود خود بازوی قدرتمندی برای عرضه مفاهیم والا و سیره، فرهنگ و معارف رضوی در تمام کشور و حتی دیگر کشورها باشد. مسیری پر از عطر و شمیم نام نامی علی ابن موسی الرضا(ع) که سرشار از برکت و مهر و مهرورزی به واسطه دریچه و گستره «هنر» است .

امروز بنده و همه همکارانم در ستاد برگزاری این رویداد ملی به عنوان خادمان فرهنگی حرم رضوی مفتخریم تا در هم جواری با اهالی ارجمند و فرهیخته اهل فرهنگ و هنر که هنرشان مزین به نام این امام همام است، نظاره‌گر اختتامیه دوره بیست و یکمین جشنواره‌ای باشیم که از پس دوره‌های درخشان قبلی، به بلوغی رسیده که می تواند در آینده ای نزدیک سرمنشا خدمات و روشنگر راهی باشد که همه اهالی ایران عزیز به واسطه نام مقدس و مبارک حضرت رضا (ع) به آن می بالند.

بنده و همه همکارانم در بیست و یکمین دوره جشنواره فرهنگی هنری امام رضا علیه‌السلام، با کمک اندیشمندان در شوراهای سیاست‌گذاری و دبیران مجرب تمام تلاشمان را انجام دادیم تا در سایه نام پربرکت امام هشتم آثار فاخر و ارزشمند هنرمندان دغدغه مند این سرزمین را در بخش های مختلف پیش روی ارادتمندان و دوستداران امام رضا (ع) قرار دهیم.

در این مسیر اجرای محافل متعدد شعر در چهار بخش شعر فارسی، عربی، آذری و کودک و نوجوان در قالب ملی و بین المللی، برگزاری رویداد «آوای ارادت» در هشت استان کشور با محوریت ارائه آثار هنرمندان بومی و محلی در حوزه سرود و آواها و نواهای رضوی، بخشی از این اقدامات بوده است.

همچنین از مهم ترین ویژگی‌های برگزاری جشنواره دراین دوره، تغییر رویکرد از اجرای مراسم اختتامیه در یک استان و برگزاری محدود چند نمایش در بخش هنرهای نمایشی به برگزاری یک رویداد سراسری در کل کشور و اجرای بالغ بر ۵۵۰ نمایش در قالب سه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر میدانی (خیابانی) در سراسر کشورتحت پوشش برنامه«چله رضوی» بوده است. ضمن اینکه برگزاری رویدادهای مختلف و با کیفیت در حوزه «هنرهای تصویری»، «سینما» و«هنرهای تجسمی» نیز بخش دیگری از فعالیت های ستاد برگزاری جشنواره را تشکیل می داد که امیدوارم آغازگر مسیر تازه و جریان سازی در توسعه هنرهای دینی به ویژه در میان مخاطبان باشد.

آنچه ارائه شد، ره آوردی از روی ارادت به آستان مقدس حضرت رضا (ع) برای میزبانی شایسته از مخاطبان فهیم و هنرمندان شریف و عزیز و فرهیخته ای است که به واسطه حضور همه همکارانم در ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) متشکل از دبیران محترم، اعضای محترم شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی نهایت کوشش خود را برای برگزاری یک رویداد جریان ساز انجام دادند.

بی تردید باید دراین چارچوب از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر محمد مهدی اسماعیلی؛ وزیرمحترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، جناب آقای سید محمد هاشمی؛ قائم مقام محترم وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، جناب آقای مرتضی سعیدی‌زاده؛ مدیریت بنیاد بین المللی امام رضا(ع) و همه عزیزانی که در برگزاری باشکوه این دوره از جشنواره نقش به سزایی ایفا کردند بی نهایت قدردانی کنم که برای اعتلای نام این رویداد ملی که مزین به نام حضرت رضا(ع) است از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

بنده فرهاد قائمیان خادم ناقابل حریم رضوی و خدمتگزاراصحاب فرهیخته فرهنگ و هنر، از درگاه حضرت پروردگار می‌خواهم تا این تلاش‌ها و فعالیت‌ها در شناساندن فرهنگ و معارف رضوی، آن هم به واسطه زبان شیوای هنر برای عموم افراد جامعه به ویژه نسل جوان ایران اسلامی موثر باشد. مسیری که دعا می کنم در سال‌های بعد شاهد رشد بیش از پیش این رویدادها با تاثیر حداکثری در مخاطب آگاه و اندیشمند باشیم . رویدادهایی که به نام نامی علی بن موسی الرضا(ع) آمده تا تبدیل به مسیری درخشان در اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی شود.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904085

دیگر خبرها

  • یازدهمین جشنواره ورزشی زندگی به توان سلامتی-یزد
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد