Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@06:38:38 GMT

افتتاح هشتمین سمپوزیوم بین‌امللی مجسمه‌سازی تهران

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۲۰۳۶۳

افتتاح هشتمین سمپوزیوم بین‌امللی مجسمه‌سازی تهران

وظیفه خود می‌دانم که از دست اندرکاران اجرای هشتمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران تشکر و قدردانی کنم و امیدوارم که این دوره نیز با پرباری و موفقیت برگزار شود.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم،به نقل از راه دانا؛ هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران با حضور 14 هنرمند خارجی، 5 هنرمند ایرانی در بخش اصلی و 10 هنرمند در بخش دانشجویی، روز جمعه 1 اردیبهشت‌ماه در برج میلاد افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاحیه این رویداد هنری که با حضور جمعی از هنرمندان پیشکسوت و باسابقه مجسمه‌سازی کشور برگزار شد، دکتر کیهان محمدخانی قائم مقام مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری هشتمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران گفت: وظیفه خود می‌دانم که از دست اندرکاران اجرای هشتمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران تشکر و قدردانی کنم و امیدوارم که این دوره نیز با پرباری و موفقیت برگزار شود.
وی ضمن تشکر از مسئولان برج میلاد جهت همکاری با سازمان زیباسازی تهران اظهارکرد: برج میلاد یگانه اثر زیبای پس از انقلاب و از اصلی‌ترین نمادهای تهران است که به عنوان یکی از آثار بسیار مهم شناسایی شده و مورد استفاده هم وطنان است.
قائم مقام مدیرعامل سازمان زیباسازی تهران اظهار کرد: همکاری برج میلاد با صمیمت و لطفی که وجود دارد سبب شده که چهار دوره سمپوزیوم در این مرکز انجام شود لذا امیدوارم که این دوره نیز به بهترین شکل اجرا شود و آثار آن را در سطح شهر بتوانیم ببنیم.
محمد خانی ضمن تشکر از معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: این روزها مدیریت زیبایی شهر در قالب سالانه «بهارستان» نیز قابل تقدیر است و این زیبایی نیز نتیجه زحمات جناب موسوی و همکاران است که جای تشکر و تقدیر دارد.
سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران عاملی مهم برای دیدن آثار هنری زیبا در سطح شهر است
در این مراسم سید مجتبی موسوی معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران و دبیر هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌‌سازی تهران گفت: بسیار خوشحالم که مجددا این توفیق را برای برگزاری این رویداد مهم که به تعبیر بسیاری از هنرمندان و فعالان این عرصه یکی از رویدادهای معتبر بین‌المللی است، پیدا کرده‌ایم.
وی افزود: اعتبار بین‌المللی سمپوزیوم تهران را می‌توان در استقبال بسیار خوب هنرمندان داخلی و خارجی از این رویداد دید.
دبیر هشتمین سمپوزیوم مجسمه سازی تهران تصریح کرد: جایگاه هنری کشور ما روز به روز بهتر و پرافتخارتر می‌شود، روندی که می‌تواند زمینه‌ساز اتفاقات بهتری در این عرصه شود.
موسوی ضمن تقدیر از فعالیت گروه اجرایی در برگزاری هشتمین سمپوزیوم بیان کرد: امیدواریم که با تداوم سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران بتوانیم رونق هنر و حضور هنرمندان را در عرصه‌های داخلی و خارجی فراهم کنیم.
معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، رشد هنرمندان را از تبعات فعالیت در سمپوزیوم تهران خواند و گفت: اگر مجموعه سازمان زیباسازی شهر تهران در برگزاری سمپوزیوم کمترین نقشی در رشد هنرمندان و به خصوص جوانان داشته باشد، باعث افتخار این مجموعه است و امیدواریم که هر روز شاهد رشد بیشتر عرصه مجسمه‌سازی باشیم.
دبیر هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران ادامه داد: در این سمپوزیوم آثار خوبی خلق و به یادگار در تهران باقی خواهند ماند.
موسوی افزود: امسال از میان 200 هنرمند ایرانی که در دو بخش دانشجویی و حرفه‌ای در هشتمین سمپوزیوم تهران شرکت کردند، 5 نفر به بخش حرفه‌ای و 10 نفر به بخش دانشجویی راه یافتند ضمن اینکه 14 هنرمند خارجی نیز از 13 کشور دنیا در آن حضور دارند.
معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران درباره متریال هشتمین سمپوزیوم تهران توضیح داد: امسال هنرمندان بر روی سنگ گوهر کار می‌کنند و به پیشنهاد اساتید، 2 نفر از هنرمندان خارجی که تجربه خوبی با سنگ گرانیت دارند در این رویداد هنری با این سنگ اثر خود را ارائه می‌دهند.
دبیر هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران با اشاره به دوره‌های مختلف این رویداد هنری گفت: در میان دوره‌های سمپوزیوم ما سعی کردیم که از متریال‌های مختلف استفاده کنیم لذا از آهن و چوب در دوره‌های مختلف استفاده شد.
موسوی تصریح کرد: در این دوره از سمپوزیوم ما سعی کردیم که از بهترین سنگ‌ها استفاده کنیم تا هم مورد قبول هنرمندان باشد و هم ماندگاری خوبی برای تهران داشته باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه طی دهه‌های گذشته مجسمه‌سازی ما در بخش سنگ کمتر فعالیت داشت لذا ما سعی کردیم که این بخش را فعال‌تر کنیم به همین خاطر امروز بعد از گذشت هشت دوره از سمپوزیوم تعداد هنرمندانی که با سنگ کار کرده‌اند از 3 به 50 نفر رسیده است که قابل توجه است و نشان از رشد هنر مجسمه‌سازی کشور دارد.
تهران با فعالیت‌های پر رنگ سازمان زیباسازی شهر تهران بسیار زیباتر از گذشته شده است
در این مراسم علی درویش‌پور، مدیرعامل برج میلاد نیز عرصه هنرهای تجسمی را تجسم یافتن یک خیال خواند و گفت: هنرهای تجسمی، به معنای تجسم یافتن حقیقی یک خیال هنرمندانه است که نیازمند سال‌ها، روزها و ماه‌ها تجربه‌اندوزی با نگاه به آسمان آبی فرهنگ، تاریخ و تمدن اسلامی است.
وی برج میلاد را حاصل تخصص و فرهنگ ملی ایران خواند و اظهار کرد: امروز تهران با فعالیت‌های پر رنگ سازمان زیباسازی شهر تهران بسیار زیباتر از گذشته شده است، لذا امیدوارم که اقدامات اینچنینی در عرصه فرهنگ و هنر هر روز بیشتر شود تا شاهد رشد عرصه هنر و هنرمندان شویم.
لذت سمپوزیوم مربوط به دور هم بودن و همزیستی است
احمد نادعلیان، هنرمند مجسمه‌ساز نیز در مراسم افتتاحیه هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی تهران، برگزاری این رویداد هنری را مثبت ارزیابی کرد و گفت: وقتی برای نخستین بار در موزه معاصر از هنرمندان خواستند که هنرمندی را برای کار با سنگ به سمپوزیوم لبنان بفرستند، تعداد هنرمندان این عرصه بسیار کم بود و من جزء کسانی بودم که به شکل نقش برجسته کار می کردم که البته وقتی به آنجا رفتم تفاوت کار را دیدم و چیزهای کاربردی بسیاری آموختم. امروز خوشحالم که در کشور به مدد سمپوزیوم مجسمه‌سازی هنرمندانی داریم که در این حیطه فعال هستند.
وی افزود: بخش جذاب سمپوزیوم به نمایش گذاشتن فرایند شکل‌گیری اثر هنری است؛ در واقع لذت سمپوزیوم مربوط به دور هم بودن، همزیستی و لذت جمعی است که هنرمندان از این رویداد می‌برند؛ زیرا این حرکت امکانی به وجود می‌آورد که به واسطه آن هنرمند می‌تواند مکاشفه و خلوت خود را با هنرمندان دیگر و کسانی که این عرصه را دوست دارند به اشتراک بگذارد که همه اینها سودمندی این بخش است.
این هنرمند باسابقه تصریح کرد: بدیهی است که برگزاری سمپوزیوم در عین داشتن سودمندی و شکل دادن به ارتباطات هنرمندان تاثیرات فرهنگی نیز به دنبال دارد به نحوی که گاهی هنرمندان با چش‌مداشت فرهنگی و مکاشفه کشور میزبان در سمپوزیوم شرکت می‌کند.
در ادامه این مراسم با حضور پیشکسوتان و جمعی از مجسمه‌سازان باسابقه کشور؛ همچون سعید شهلاپور، جمشید مرادیان، جعفر نجیبی، احمد نادعلیان، کامبیز صبری و... نماد هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران رونمایی شد و سپس هنرمندان این رویداد هنری ساخت آثار خود را آغاز کردند.
لازم به یادآوری است، هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران اول تا 24 اردیبهشت‌ماه در برج میلاد برگزار می‌شود و علاقمندان به هنر مجسمه‌سازی می‌توانند با حضور در سایت سمپوزیوم از روند خلق آثار این رویداد هنری بازدید کنند.

انتهای پیام/

خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

بازگشت به صفحه سایر رسانه ها

R30411/P30411/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند

با حکم دبیر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، دبیر اجرایی و دبیر هنری این دوره از جشنواره منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد کرم‌الهی دبیر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در احکامی جداگانه دبیر اجرایی و دبیر هنری این دوره از جشنواره تئاتر ایثار را منصوب کرد.

بر این اساس، حمید ساروخانی به عنوان دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.
همچنین محمد لارتی به عنوان دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.

معرفی آثار راه‌یافته به جشنواره ملی تئاتر ایثار

 

حمید ساروخانی و محمد لارتی از هنرمندان و فعالان عرصه هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی و از جمله مدیران با سابقه اداره‌کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

«جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، سبک زندگی ایثارگرانه و ایثار اجتماعی در دوران معاصر»، «جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی همسران معظم جانبازان، آزادگان و خانواده‌های معظم شهدا در دوره معاصر» و «جلوه‌های ایثار و شهادت در مقاطع مختلف تاریخی به خصوص تاریخ معاصر انقلاب» از مهمترین موضوعات این دوره از جشنواره است.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی در 2 بخش صحنه‌ای و خیابانی از روز سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1403 به مدت 4 روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین افتتاح سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • طرح هایی برای مجسمه آزادی
  • مجسمه آزادی یا آزادی مجسمه‌ای؟ + فیلم
  • (تصاویر) کارخانه عضله سازی هادی چوپان افتتاح شد!
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • عکس/ مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات!
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود